Nyhetsarkiv

7sterke fikk ikke nasjonal Arenastatus 2018

7sterke-klyngen nådde dessverre ikke opp i den nasjonale konkurransen om Arena-status i år. Det var 27 søkere til 3 plasser.

«Vi er selvfølgelig skuffet over at vi ikke nådde opp,men jeg tror vi alle er enige om at vi ikke går tomhendt ut av denne prosessen. Vi har fått et tettere samarbeid bedriftene i mellom, noe som vi kan bruke i det videre arbeidet med å utvikle industrien i Kongsvingerregionen» sier styreleder i 7sterke Erik Platek.

Les mer …

Lokale krefter har mye å tilføre når det gjelder kunnskap om produksjon – kom og hør dem på industriforum 26. oktober!

Per Otto Sletten fra Flisa Trykkeri AS holder sitt innlegg «Hvis bedre er mulig, er ikke bra nok – nye forretningsideer krever ny kunnskap og teknologi». Fra Forestia AS kommer Terje Sagbakken med temaet «Fra produksjon av standardprodukter til leverandør av differensierte produkter». Vi tror at dette er tema som vil treffe mange, og gleder oss til å høre dem. Per Otto og Terje holder sine foredrag i Del 2 Produksjon.

Les mer …

Industriforum og industripub 26. oktober 2018 – meld deg på NÅ!

7sterke i samarbeid med SpareBank 1 Østlandet og Klosser Innovasjon AS, inviterer til industriforum og industripub. Du har vel satt av datoen 26. oktober allerede? Denne dagen kan du lære mer om solkraft, VR-teknologi, prestasjonsutvikling, digital kommunikasjon og mye mer. Blant foredragsholderne som kommer er Ole Einar Bjørndalen som deler erfaringer og inspirasjon fra en lang og suksessrik idrettskarriere.

Les mer …

4 nye Lean-kurs i 2018/2019

Vi følger opp kursrekken fra 2017/2018 og tilbyr nye Lean-kurs med oppstart 25. september. Kursene består av fire forskjellige samlinger hvor du kan velge å være med på en samling, flere eller alle.

Les mer …