10nye på Torsdagslunsjen 26. april

7sterkeUncategorized

«Økt innovasjonskraft i Glåmdalsregionen», et samarbeid mellom industrien, 10nye, SINTEF Raufoss Manufacturing og Norwegian Center of Expertice Raufoss, er tema for næringslivets Torsdagslunsj 26. april. Møt opp. Prosjektet kan bidra til vekst og utvikling i din bedrift eller for din idé.

 

Torsdagslunsj 26. april 2012, kl 10.30, i Auditoriet på Sentrum videregående skole.

«Økt innovasjonskraft i Glåmdalsregionen» gir bedrifter og gründere en unik mulighet til å få bistand fra SINTEF Raufoss Manufacturing og Norwegian Center of Expertice Raufoss. Håpet er at dette fører utvikling, økt innovasjon og etablering av bedrifter.

Raufossmiljøet er et toppidrettssenter for industriutvikling i Norge som kan se tilbake på en rekke gode resultater. Ett eksempel: komposittflaskene til propan og annen gass. De ble utviklet på Raufoss, blir produsert der og har vokst til et verdensprodukt.

Denne spisskompetansen på både innovasjon og produksjon blir nå stilt til disposisjon for bedriftene i vår region. Bedriftene kan bruke den i utviklingen av  produkter, prosesser og tjenester i bedriftene, og prosjektet kan  bistå med både teknologisk kompetanse og medfinansiering.

«Økt innovasjonskraft i Glåmdalsregionen» skal investere 1,8 millioner kroner. Prosjektet starter nå og skal gå over 18 måneder. 10nye oppfordrer alle med idéer og utviklingsprosjekter til å ta kontakt. Ring daglig leder Morten Herud, tlf 9088 2838, eller send en e-post til morten.herud@10nye.no.