Gjentar suksessfull industripub

7sterkeAktuelt

Fjorårets industripub i regi av 7sterke ble svært vellykket. Suksessen gjentas 7. juni på Bastian Brasserie. Rust og Tectyl Rock’n Roll Trio står for underholdningen og det settes opp busser fra Odal, Solør og Eidskog.

Rutetabell buss:

Stoppesteder Solør
1840 – Våler
1850 – Flisa
1905 – Kirkenær
1930 – Brandval
1940 – Kongsvinger

Stoppesteder Eidskog
1900 – Magnor
1910 – Skotterud
1915 – Matrand
1925 – Åbogen
1940 – Kongsvinger

Stoppesteder Odalen
1900 – Sand
1915 – Skarnes
1920 – Sander
1940 – Kongsvinger

Alle ruter har retur kl 0100 fra holdeplassen utenfor Sparebanken Hedmark.

– Vi håper alle som er interessert i industri og ønsker å utvikle Kongsvinger regionen tar med en venn og kommer på industripuben 7. juni, inviterer Mona Øien og Atle Dyrøy i 7sterkes produksjonsnettverk.

De ønsker å samle bransjefolk og andre interesserte fra hele regionen og lover god stemning.
– Kvelden begynner med tapas, mingling og underholdning, før Rust og Tectyl Rock’n Roll Trio fortsetter med sin musikalske festmusikk ut i de små timer.
Fjorårets arrangement ble stappfullt og det ble snakket om i lang tid etterpå. Leder for 7sterkes produksjonsnettverk Jan Roger Broen håper de kan gjenta suksessen,

– Er du ny i regionen og ønsker kontakt med industrimiljøet er dette en fin anledning til å møte likesinnede og bli kjent med oss. Bastian Brasserie gir en trivelig ramme for å dele erfaringer og ideer. Markedsforumet tidligere på dagengjør nok at det blir ekstra mange som ønsker å være med, sier han.

Det går busser fra Odalen, Våler gjennom Solør og Eidskog med retur klokken 01.00 på natta. Arrangementet har aldersgrense 20 år og det koster 450 kroner. Det inkluderer tapas, en drikkeenhet og selvfølgelig underholdningen. Bedriften blir etterfakturert av 7sterke.

Påmelding innen 5. juni til post@mapei.no. Følg med på 7sterke.no for informasjon om avreise busser og eventuelle endringer i programmet.