Morgendagens salg og marketing

7sterkeAktuelt

Ole Petter Nyhaug fra OnLive Research forteller om sju nøkkeltrender som driver veksten i forbrukermarkedet de neste fem årene når 7sterkes markedsnettverk inviterer til gratis møte på Kongsvinger festning onsdag 13. november.

– Vi har vært så heldige å få Ole Petter Nyhaug fra OnLive Research til å komme til markedsnettverket. Hans styrke og lidenskap er å finne ut hva folk vil ha i morgen, og omsette denne verdifulle kunnskapen til råd om hva hans kunder bør gjøre for levere det, sier Jannicke S. Mykkestue i 7sterkes markedsnettverk.

I tillegg til å ha en rekke norske bedrifter på kundelisten har Nyhaug fått innpass som rådgiver og analytiker på globalt nivå hos merkevarer som Coca-Cola, Unilever, IKEA, Audi, Heineken, Telefonica, Vodafone og Phillips. Han tar utgangspunkt i sju nøkkeltrender for å vise de viktigste driverne for vekst i det norske forbrukermarkedet de neste fem årene . Du får også vite hva som er viktig innen marketing, kundedialog og lojalitet, og ikke minst hvorfor sosiale medier ikke er det eneste «hotte» innen digital marketing.

– Vi har fått tak i en av landets mest brukte og anerkjente foredragsholdere innen marketing, medier, markedsanalyse, innovasjon, trender og fremtid. Dette er en sjanse du ikke bør la gå fra deg. Ta gjerne med deg en kollega eller samarbeidspartner du tror kan ha nytte av å delta i nettverket, inviterer Mykkestue.

Møter i 7sterkes markedsnettverk er gratis og åpent for alle.

Tidspunkt: Onsdag 13. november kl 09.00-11.00, kaffe serveres fra kl. 08.45
Sted: Bakeriet, Kongsvinger Festning
Påmelding: hcn@norskebacker.no