Styrk markedskompetansen din

7sterkeAktuelt

7sterke og Høgskolesenteret i Kongsvinger tilbyr i høst høgskolestudium i markedskommunikasjon som gir 7,5 studiepoeng. Tilbudet er skreddersydd for deg som jobber med salg eller markedsføring og mangler formell kompetanse eller trenger litt faglig påfyll.

– Vi planlegger å starte opp studiet i høst. Det blir en kombinasjon av nettbasert studium og praktisk undervisning i klasserom. Pensum er det samme som du finner ved noen av landets beste markedsføringhøyskoler, forklarer Jannicke Stenberg Mykkestue, leder av 7sterkes markedsnettverk.

Høgskolestudiet i markedskommunikasjon går over et halvt år og inkluderer tre samlinger i Kongsvinger med en halv dag forelesning med eksterne forelesere og mulighet for å jobbe videre sammen i grupper på høyskolen resten av dagen.

– Det meste er nettbasert, slik at alle skal ha tid til å gjennomføre studiet. Samtidig er samlingene en fin måte å treffe andre studenter uten å måtte reise for eksempel til Oslo. Vi håper å få til en god studiegruppe som hjelper hverandre på veien, deler kunnskap og bygger nettverk.

Synes du dette høres interessant ut og ønsker mer informasjon er det bare å ta kontakt med Mykkestue.

– 7sterke gjør dette for å styrke markedskompetansen i regionen, og bidra til at folk med erfaring får formalisert sin kunnskap. Jeg svarer gjerne på spørsmål, understreker hun.

Jannicke Stenberg Mykkestue treffes på telefon 95 17 52 02 eller e-post jannicke.mykkestue@eskoleia.no