Toppnavn til årets markedsforum

7sterkeAktuelt

Mentaltrener Erik Bertrand Larssen, Jens Harrison fra Telenor Mobile, Are Søby Vindfallet fra suksessbedriften Making View og kreatør Chris Allan Simonsen fra Trigger kommer til 7sterke markedsforum fredag 5. juni.

For tredje år på rad inviterer 7sterkes markedsnettverk til Markedsforum på Kongsvinger festning. Årets tema er «Våg å være synlig» og du møter spennende foredragsholdere som kan gi deg gode råd og faglig påfyll i en travel hverdag.

Erik Bertrand Larssen er kjent som mentaltrener fra TV, bøker og foredrag. Han holder ett av Norges råeste foredrag, den han gir en inspirerende gjennomgang av hvordan de beste alt fra toppidrettsutøvere til bedriftsledere kan oppnå maksimale prestasjoner. Du lærer teknikker og metoder som du kan bruke videre.

Jens Harrison er dialog manager i Telenor Mobile. Han tar for seg utfordringene med å føre en dialog med kunder i en verden der dialogmarkedsføring slettes ikke er forutsigbar og leverandørstyrt.

Are Søby Vindfallet og hans kollegaer i Making View AS på Hamar har vist at en liten bedrift kan skaffe seg internasjonal oppmerksomhet fra store kunder som Red Bull, Forsvaret og Visit Norway. Du hører historien bak suksessen.

Chris Allan Simonsen er kreatør hos kommunikasjonsbyrået Trigger. Han kan fortelle at kommunikasjonsbransjen er i endring og konkurransen kommer fra uventet hold. Under foredraget får du en oversikt over både utfordringer og muligheter som ligger foran oss.

Program og påmelding
Vi begynner med registrering kl 08.30 og er ferdige kl 14.15. Lunsj er inkludert i prisen på 695 kroner. Påmelding innen 22. mai til hcn@norskebacker.no

Du finner komplett program her!