Velkommen til første samling i bærekraftnettverket i 2019

7sterkeAktuelt

I samarbeid med Pure Consulting og Klosser Innovasjon inviterer 7sterke både bedrifter og kommuner i regionen til en samling om bærekraft hvor temaet er visjon og mål for bærekraft i Kongsvingerregionen. Hold av 8. januar i kalenderen.

Visjon og mål for bærekraft
Kia Luise Klavenes og Stine Lise Hattestad Bratsberg fra Pure Consulting gjennomgår nøkkelinformasjon fra workshopen som ble holdt i november 2018. Basert på resultatene i fra oppsummeringen er målet å spisse strategiske områder og konkrete mål for bærekraftnettverket i Kongsvingerregionen.

Industriell symbiose i klyngearbeid
Magnus Persson, innovasjonsrådgiver og prosjektleder i klyngen Paper Province i Karlstad, forteller om hvordan de arbeider med industriell symbiose.

Workshop
Den siste delen av samlingen vies til en nyttig workshop hvor deltakerne kan fordype seg i et av følgende relevante temaer:

  • sirkulær økonomi og sirkulære forretningskonsept
  • innovative og bærekraftige innkjøp
  • bærekraftstrategi

Påmelding:

Samlingen er gratis, men har bindende påmelding på grunn av lunsjservering. Send din påmelding til registrering@7sterke.no innen fredag 21. desember.

Hvem kan melde seg på samling i bærekraftnettverket?

Vi ønsker representanter fra bedrifter og kommuner i Kongsvingerregionen velkommen til å delta på samlinger i bærekraftnettverket. Man kan melde seg på denne samlingen til tross for at man ikke hadde anledning til å stille i det første møtet i bærekraftnettverket i november.

Praktisk informasjon:

Dato: 8. januar 2019

Tid: 09.00 – 15.00

Sted: Høgskolesenteret, Kongsvinger

Last ned program her: Invitasjon samling om bærekraft 8. januar 2019