Bli med på mentorprogrammet Lederkraft!

Jannicke7nyhetene

Mentorprogrammet Lederkraft

Mentorprogrammet er spesialdesignet for å støtte kvinner i industrien, inkludert ledere, fremtidige ledere og gründere. Programmet tilbyr deg som deltaker en unik mulighet til å få verdifull kunnskap og innsikt fra bransjeeksperter og ledere i både Värmland og Innlandet fylke. Som mentor får du muligheten til å dele din kunnskap og erfaring med neste generasjon ledere og gründere, og samtidig vokse i ditt eget lederskap.

Vårt mentorprogram er grenseoverskridende og omfatter både Värmland i Sverige og Innlandet i Norge, noe som gir en bredere plattform for nettverksbygging og læring. Vi matcher deltakere og mentorer fra begge regioner for å sikre den beste matchingen for din utvikling.

Programmet starter 1. oktober 2024 og pågår i ni måneder frem til juli 2025. I løpet av denne perioden vil du og din mentor møtes minst én gang i måneden for et møte på 90 minutter, digitalt eller fysisk. Det betyr minst ni møter totalt, men dere har også mulighet til å arrangere flere møter om dere ønsker det. Hvert møte gir dere sjansen til å diskutere fremgang, utfordringer og sette opp mål for din utvikling. En felles oppstart innleder programmet der alle deltakere får mulighet til å nettverke og bli kjent med hverandre. Avslutningsvis holdes en formell seremoni som markerer programmets slutt.

LES MER HER >>