Nyheter

Medlemsmøte 7. mai – Næringslivet møter cyber

Norwegian Cybersecurity Cluster og 7sterke inviterer til frokostmøte med tema cybersikkerhet.

Trusselbildet er stadig økende både for IT- og OT-siden, og har potensiale for å forårsake betydelige produksjonsavbrudd og økonomiske tap. Samtidig skaper nytt regelverk for digital sikkerhet i industrien et konkurransefortrinn for de som evner å respondere og være tidlige ute med å møte utfordringene.   

I løpet av møtet ønsker vi å bidra til å øke kompetansen om hvorfor dere som bedrift må investere for å redusere egen sårbarhet og bidra til sikker digital industrialisering, styrket innovasjon og økt konkurransekraft. En god start for å komme i gang med det viktige arbeidet er å møtes og dele innsikt, erfaringer og kompetanse, og få felles forståelse for behov og muligheter.  

Frokostmøtet er relevant for representanter fra både små og store bedrifter, innen industrien og andre bransjer, enten du jobber med produksjon, IT-sikkerhet eller er øverste leder. For å få den gode erfaringsutvekslingen inviterer vi bedrifter med ulik modenhet innen cybersikkerhet, fra deg som lurer på hva IT- og OT-sikkerhet er og hvorfor det er viktig, til bedrifter med faglig og praktisk kompetanse innen cybersikkerhet eller risikostyring.  

Se under for foreløpig agenda – endelig program for samlingen publiseres så snart det er klart. Vi håper å møte deg på InSP Kongsvinger 7. mai! 

PROGRAM FOR DAGEN 

 • Oppmøte og mingling med frokost fra kl. 8.00. 
 • Velkommen ved Helga Bratlie Helland, Klyngeleder 7sterke 
 • «Hva er cybersikkerhet, og hvorfor snakker vi om det?” ved Guro Storlien Evensen, Klyngeleder Norwegian Cyber Security Cluster  
 • Hydro Extrusion Norway AS deler sin erfaring  
 • Vi avrunder med paneldiskusjon, fellesdiskusjon og tid til erfaringsutveksling 

 Send gjerne invitasjonen videre til personer og bedrifter du anser relevante. 

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

07 mai 2024

Tid

08:30 - 10:30

Sted

Innlandet Science Park
Innlandet Science Park
Strandvegen 4, 2212 Kongsvinger
Kategori

Arrangør

7sterke
7sterke

Andre Arrangører

Helga Bratlie Helland
Helga Bratlie Helland
Telefon
+47 992 96 466
E-post
helga.helland@klosser.no