Alt klart til 7sterkes Industriforum

7sterkeAktuelt

Nå er det bare noen dager igjen til årets Industriforum fredag 21. oktober. Det er ennå ikke for sent å melde seg på årets høydepunkt for 7sterke produksjonsnettverk. Her møter du et bredt og spennende faglig program i kombinasjon med Industripub på Bastian.

– Programmet i år er – som tidligere – fullspekket med gode historier fra nasjonale og lokale aktører som preger utviklingen av regionens industri på hver sin måte. Vi er så heldig å få høre på Sjur Dagestad, en fantastisk foredragsholder med nasjonale og internasjonale perspektiver, sier Jan Roger Broen, leder i 7sterkes produksjonsnettverk.

For nettverket er Industriforumet årets høydepunkt. Du får høre hvordan lokale helter utvikler sin industri, og vi får igjen høre hvordan LEAN kan bidra til en positiv utvikling i bedriftene. En av historiene er hvordan SAPA på Magnor hentet hjem produksjonen fra Kina. Det er et lite stykke industrihistorie du kan lese mer om her.

– Kvalitetssikring, økonomi, produktivitet, logistikk og miljø – alle er svært viktige parametere som vi kalkulerte grundig før vi tok beslutningen, forklarer Olav Schulstad fra SAPA.

Han gleder seg til årets konferanse, og det er han ikke alene om.

– Slik det ligger an nå kan det se ut som vi får en ny deltakerrekord. Med påfølgende Industripub med tapas og underholdning fra regionens egne «støller på tur» tror jeg dette blir en suksess, sier Broen entusiastisk.

Det er satt opp busser som henter og bringer folk fra Odalen, Våler og Eidskogen. Det er fortsatt mulighet for å melde seg på med en e-post til post@mapei.no

Tid: Fredag 21. oktober 2016 kl 11:30-18:00 etterfulgt av Industripub på Bastian.
Sted: Sentrum videregående skole, Kongsvinger
Pris: Industriforum koster kr 600 kroner per deltaker inkludert lunsj, mens Industripuben koster kr 300 per deltaker.

Les også:
Fra det lokale til det internasjonale
Er du med på å skape fremtidens industri?
Programmet til Industriforum 2016 klart
Industriforum med fokus på fremtiden

Program:
Se hele programmet her!