Bård Eker til 7sterke Industriforum

7sterkeAktuelt

Bård Eker

Velkommen til årets Industriforum 23. oktober i auditoriet på Sentrum videregående skole. Vi lover en faglig spennende dag, med blant annet Norges mest kjente industridesigner Bård Eker. På kvelden blir det industripub.

Bli med på et foredrag om kreativitet, innovasjon, høyt tempo og hvilken betydning dette har for suksess. Den 23. oktober kommer Bård Eker til Kongsvinger og 7sterkes årlige Industriforum.

I løpet av et motiverende foredrag får du høre hva som har gjort han til en av Skandinavias mest suksessfulle entreprenører.

Eker har blant annet vunnet vunnet Norsk Designråds Hedersprisen for god design to år på rad og har virkelig satt sitt preg på utvikling og innovasjon hos en rekke toneangivende norske og internasjonale bedrifter. Mest kjent er han nok for samarbeidet med supersportsbil-produsenten Koenigsegg og sportsbåt-produsenten Hydrolift, men han har også jobbet med mindre kjente prosjekter som Projectiondesign, som er et lite stykke norsk industrieventyr.

Nytt av året er at 7sterke Industriforum etterfølges av den tradisjonsrike og populære industripuben. Sett av fredag 23. oktober i kalenderen allerede i dag.

Dette blir årets industrielle høydepunkt i regionen!

Foreløpig program fredag 23. oktober:
10:00–16:30 Faglig del i Auditoriet på Sentrum videregående skole, Kongsvinger
17:00 After Work Gathering
19:00 Middag og industripub med kulturelt innslag

Komplett program og praktisk informasjon vil bli lagt ut på www.7sterke.no så snart det er klart.