Hvordan bygge lag som virker

7sterkeAktuelt

Programleder og tidligere fotballproff Erik Thorstvedt har lang erfaring med lagbygging, motivasjon og selvledelse. Han kommer til 7sterkes markedsforum 3. juni for å snakke om hvordan du kan sette sammen best mulige team for å oppnå det du ønsker.

Erik Thorstvedt regnes av mange som Norges beste keeper gjennom tidene. Han har spilt profesjonelt i Sverige, Tyskland og England, og har til sammen 97 A-landskamper for Norge. Når 7sterkes markedsforum 2016 går av stabelen fredag 3. juni på Politiets opplæringssenter er Thorstvedt er en av mange spennende foredragsholdere.

Les også: Morgendagens markedssjef må tenkte like mye teknologi som markedsføring

I foredraget «Kan vi lære noe av menn i korte bukser?» snakker den gamle keeperkjempen om lagbygging, motivasjon og selvledelse. Han tar for seg hvordan du oppnår best mulig klima for samarbeid på tvers av organisasjoner og virksomheter, og hvordan du setter vi sammen et best mulig team for å oppnå det du vil. Med fotballens logikk og lagarbeid som bakgrunn snakker han muntert og inspirerende om hvordan vi best mulig kan prestere innenfor hvert vårt felt – med de menneskene vi til enhver tid er sammen med.

Etter at Thorstvedt la fotballskoene på hylla har han vært keepertrener på landslaget, sportsdirektør, forfatter, ekspert-kommentator, programleder og gründer. Han er de senere årene kanskje mest kjent fra TV Norges to programserier Heia Tufte!

7sterke markedsforum 3. juni 2016
Sted: Politiets opplæringssenter, Sæter Kongsvinger
Pris: 695 kroner inkludert lunsj
Påmelding: E-post til hege.karlsen@norskebacker.no