Fortsatt mulig å søke fagskolestudium i Kongsvinger

7sterke7nyhetene, 7nyhetene mars 2009

Det er enda noen uker igjen før søknadsfristen går ut for Fagskole maskinteknisk drift ved Høgskolestiftelsen i Kongsvinger. Siste frist er 15. april.

Fra høsten 2009 tilbyr Høgskolestiftelsen et fireårig deltidsstudium i maskinteknisk drift i samarbeid med Fagskolen i Gjøvik. Bak initiativet står blant annet 7sterke, Rescon Mapei og NorDan.

Studiet gir fullverdig teknisk fagskoleutdanning etter ny læreplan. Det er forelesninger to dager i uka, veiledning, gruppeoppgaver, prosjektarbeid og laboratorieøvelser. Studiet er et deltidsstudium over fire år. Opptakskravene er fagbrev eller minst fem års praksis.

Undervisningsopplegget passer perfekt for personer i full jobb som ønsker å inngå en avtale med arbeidsgiver om å bruke noe av arbeidstiden til videreutdanning. Etter bestått eksamen er det gode muligheter for bedre og mer interessante arbeidsoppgaver. Dessuten kan kandidatene studerer videre til ingeniør, for eksempel på Gjøvik Ingeniørskole eller NTNU.

Undervisningen vil foregå ved Vekstsenteret i Kongsvinger. Det koster 15.000 kroner per skoleår, og det er mulig å søke Kongsvinger Kunnskapspark/7sterke om stipend. Det trengs 15 elever for at studiet skal komme i gang.

Kontakt gjerne Kongsvinger Kunnskapspark om du vil vite mer om fagskolestudiet, werner.melby@kpark.no, tlf 91 39 37 83.

Les mer om Fagskole maskinteknisk drift her