Fra det lokale til det internasjonale

7sterkeAktuelt

Det nærmer seg årets industriforum med stormskritt, og mange har allerede meldt seg på. En rød tråd i foredragene er hvordan lokale bedrifter har klart å gjøre suksess – både i distriktet og ute i den store verden.

– Ved å industrialisere overflatebehandlingen gikk vi fra lokale kunder til større nasjonale kunder. Likevel er det basert på den samme lokale kjernekompetansen, forteller daglig leder Kjetil Liøkel i Sandermoen AS.

Daglig leder Kjetil Liøkel i Sandermoen AS.

Han kommer til 7sterke Industriforum med foredraget «fra håndverksbedrift til industribedrift», der han forteller om reisen fra å være en lokal malemester, der flinke folk reiste rundt og malte hus og nybygg i alle former og farger, til en moderne industribedrift med 50 årsverk. Det er intet mindre enn et lokalt og moderne industrieventyr.

Hele verden som arbeidsplass

– Jeg har erfaring som mangeårig industrileder lokalt. Det, sammen med inngrodd bil-interesse, noen tilfeldigheter og et ønske om å oppleve mer her i verden, medførte at jeg har den jobben jeg har i dag, forklarer Even Wiger i hans konsulentselskap Envisor AS.

Han reiser verden rundt som miljørådgiver, men har base på SIVA i Kongsvinger. Under 7sterke Industriforum deler han sine erfaringer fra å ha verden som arbeidsplass.

– Som miljørådgiver innen bilsport er det mange utfordringer, men også en utrolig utvikling. Jeg tror jeg kan overraske forsamlingen med noen gode og interessante historier både innen industri, produktivitet og miljø.

Påmeldingene så langt viser at det er stor interesse, og gratis busser til Industripuben burde bidra til årets industrielle sosiale høydepunkt. Det er fortsatt plasser ledige, meld deg på nå.

Tid: Fredag 21. oktober 2016 kl 11:30-18:00 etterfulgt av Industripub på Bastian.
Sted: Sentrum videregående skole, Kongsvinger
Påmelding: Innen 14. oktober på e-post til post@mapei.no
Pris: Industriforum koster kr 600 kroner per deltaker inkludert lunsj, mens Industripuben koster kr 300 per deltaker.

Les også:
Er du med på å skape fremtidens industri?
Programmet til Industriforum 2016 klart
Industriforum med fokus på fremtiden

Program:
Se hele programmet her!