Gi til TV-aksjonen

7sterkeAktuelt

7sterke oppfordrer sine medlemmer til å bidra til årets TV-aksjon 23. oktober. De første bidragene har allerede kommet. Meld ditt bidrag til styreleder Trond Hagerud allerede i dag.

 

Som i fjor vil 7sterke ha industrien med på regionens lag i næringslivets bykamp i Innlandet under TV-aksjonen søndag 23. oktober. Bykampen er et oppgjør mellom Kongsvinger, Hamar, Elverum, Gjøvik og Lillehammer. Tre industribedrifter har allerede lagt 5.000 kroner hver i bøssene.

 Du kan melde ditt bidrag til styreleder Trond Hagerud allerede i dag.

Årets TV-aksjon går til Norsk Folkehjelp og det viktige arbeidet de gjør med å rydde tidligere krigsområder for miner og klasebomber. Arbeidet foregår i Afrika og Asia, og også her i Europa der det fortsatt ikke er ferdig ryddet opp etter Balkankrigene.


Bidragene fra TV-aksjonen blir brukt til ryddeaktivitet og til opplæring av personell og minehunder.

Industrien tar samfunnsansvar


– Hos 7sterke ligger det i sjelen at industrien er en samfunnsaktør. Derfor var det helt naturlig for oss å svare ja på direkten da den lokale aksjonsledelsen utfordret oss til å være med på Kongsvingers lag i bykampen, sier leder Trond Hagerud i 7sterke.

Vilje til vekst


7sterke og deres vekstselskap 10nye legger stor vekt på å ta aktivt del i samfunnslivet og bidra til regional utvikling.


– Det er en vinn-vinn-situasjon, for det som er bra for regionen, er bra for industrien, og omvendt, sier Hagerud.


– Regionalt engasjement skaper identitet og lojalitet. Bedriften medarbeidere har sammenfallende interesser med kommuner og innbyggerne. Det er engasjementet i TV-aksjonen et godt eksempel på, sier Trond Hagerud i 7sterke.

Industribedriftene som allerede har bidratt

Gunnar Holth Grusforretning
Maarud AS
Rescon Mapei AS


Meld ditt bidrag til styreleder Trond Hagerud i 7sterke allerede i dag.