Gratis busser til Industripub

7sterkeAktuelt

Har du tenkt deg på Industripub etter 7sterke Industriforum 23. oktober? Det går gratis busser til Eidskog, Våler og Nord-Odal, med mulighet for å bli plukket opp og sluppet av underveis. Skynd deg å meld din interesse, det er mange som skal med.

Årets Industriforum og påfølgende Industripub har fått stor oppmerksomhet, og det er allerede påmeldt over 70 personer. Det er plass til deg også, meld deg på nå! Etter det faglige programmet blir det Industripub med mat, drikke og sjølironi, der Øivind Roos står for klovnerier med et sjølironisk blikk på industrien. Vi samles på Bastian kl 18:00 og programmet starter kl 19:00.

For å gjøre det enklest mulig for deltakerne å delta på Industripub og skape nye relasjoner basert på faglig påfyll tidligere på dagen er det satt opp gratis busser:

Våler: avgang kl 17:00 med ankomst Kongsvinger kl 19:30
Start i Våler sentrum utenfor Kiwi-butikken. Bussen kjører innom rutebilstasjonen på Flisa, jernbanestasjonen på Kirkenær og krysset ved RV2 på Brandval.

Magnor: avgang kl 17:30 via Åbogen med ankomst Kongsvinger kl 19:30
Start i den nye busslommen i Magnor sentrum. Bussen går via Skotterud, Matrand Åbogen og Granli.

Sand: avgang kl 18:30 med ankomst Kongsvinger kl 19:30
Start utenfor Milepælen. Bussen går via den midlertidige bussholdeplassen i Skarnes, og kjører gamleveien via det som var butikken på Sander.

Det er bare å møte opp på disse stedene for å bli med. Retur kl 23.59 for alle tre bussene, med ankomst Magnor og Sand kl 02.00 og ankomst Våler 03:00.

Se komplett program til årets Industriforum her

Industripub