Hva skal vi leve av etter oljen?

7sterkeAktuelt

Den 18. februar kommer partner og kreativ leder Ole Petter Nyhaug fra Opinion til 7sterkes markedsnettverk for å snakke om hva vi skal leve av når oljen tar slutt. Noe av svaret ligger i fremtidens forbruksmønstre, som vi allerede ser begynnelsen på.

– Teknologien endrer forbruksmønsteret vårt, gjennom on-demand kultur, optimaliseringskultur og delingskultur. Og det er adferden og ikke teknologien som er driveren, sier Ole Petter Nyhaug, partner og kreativ leder i Opinion.

Han brenner for innovasjon og temaer som detaljhandel, mat og drikke, nye medier, telecom og unges utdanning og karriere. Nyhaug har startet og utviklet flere selskaper innen markedsanalyse, er kåret til «Årets Markedsanalytiker» og har erfaring på globalt nivå fra merkevarer som Coca-Cola, Unilever, Audi og IKEA. Den 18. februar kommer han til 7sterkes markedsnettverk for å snakke om hva vi skal leve av når oljen tar slutt.

– Vi har kommet ganske langt i Norge ved å skaffe oss sømløse liv ved hjelp av digital teknologi. Vi har fryktelig mange valg og vi ønsker å forenkle hverdagen vår, sier han.

Dette er andre gang Nyhaug er på besøk hos markedsnettverket.

– Sist gang han var på besøk hos oss var i 2013, og da var det fullt auditorium. Vi gleder oss veldig til å møte en dyktig og underholdende foredragsholder og oppfordrer folk til å melde seg på. Her kan det fort bli fullt, sier Jannicke Stenberg Mykkestue i 7sterkes markedsnettverk.

Tidspunkt: Torsdag 18. februar kl. 09:00-11:00
Sted: Kongsvinger bibliotek
Påmelding: hege.karlsen@norskebacker.no

Gratis inngang. Vi serverer kaffe og noe å bite i. Velkommen.

Kortversjonen av foredraget holdt Nyhaug på NHOs årskonferanse nylig. Det finner du her!