Industriforum med fokus på fremtiden

7sterkeAktuelt

Reodorpris-vinner Sjur Dagestad, den landskjente innovasjons-professoren, er en av trekkplastrene under 7sterkes Industriforum fredag 21. oktober. Innovasjon, forbedringsarbeid og strategisk utvikling er tema når industrien fra hele Sør-Hedmark møtes i Kongsvinger.

Er din bedrift klar til å møte framtiden? Industriforeningen 7sterke inviterer tradisjonen tro til Industriforum på Sentrum videregående skole i Kongsvinger fredag 21. oktober.

Sjur DagestadHovedforedragsholder er NTNU-professor Sjur Dagestad, som har jobbet med innovasjon i næringslivet siden 1988. Han har vært med på å etablere en rekke selskaper og er kjent som en meget engasjerende og kunnskapsrik foredragsholder.

Kontinuerlig forbedring og utvikling blir et gjennomgangstema denne dagen, med fokus på hvordan du effektivt kan blant annet ta i bruk LEAN-verktøy til både innovasjon, forbedringsarbeid og strategisk utvikling. Som vanlig er det mange lokale bedrifter som byr på seg selv, deler sine erfaringer, og det blir både små og store suksesshistorier.

Etter det faglige programmet blir det after-work-samling og påfølgende bevertning og industripub på Bastian Kongsvinger. Som tidligere blir det satt opp busser og det blir underholdning på pub-en. For mange er dette et av de årlige høydepunktene, der det er mulig å utveksle erfaringer og ideer over bordet i en uformell setting.

Tid: Fredag 21. oktober 2016 kl 11:30-18:00 etterfulgt av Industripub på Bastian.
Sted: Sentrum videregående skole, Kongsvinger

Påmelding innen 14. oktober på e-post til post@mapei.no

Industriforum koster kr 600 kroner per deltaker inkludert lunsj, mens Industripuben koster kr 300 per deltaker.