Industriforum: Gode tilbakemeldinger

7sterkeAktuelt

Viktigheten av å lære av hverandre trekkes frem som hovedpunktet blant deltakerne på 7sterkes Industriforum.

– Vi jobber med forbedringsarbeid rundt i Norge og har også oppdrag i Kongsvinger-regionen. Industriforumet var en god anledning for å se hva som skjer, treffe forbindelser og knytte nye kontakter, forteller Harald Westgaard fra Sintef.

Han var en av rundt 100 personer som tok turen til Skaslien fredag 25. oktober, og han var godt fornøyd med arrangementet.

– Det er avgjørende å lære av hverandre for å lykkes. Foredragene på industriforumet hadde generelt en svært praktisk tilnærming, presentert av de som faktisk utfører jobben. Jeg tror de fleste deltakerne ser det er mulig å få til mye hvis du bare bestemmer deg for å jobbe med forbedringsarbeid.

– Vi har fullført LEAN med GLØD-kurset og fikk ny inspirasjon og glød på industriforumet, forteller Anita Tomterstad og Wenche Trangsrud fra Glamox. De ble invitert med i forbindelse med jobben og synes arrangementet var veldig bra.

– Det er veldig viktig at vi bygger et faglig nettverk i distriktet, slik at vi kan lære av hverandre. 5S-delen var kanskje mest relevant for oss, og så må vi si at foredraget til Johan Kaggestad var veldig bra, skryter de.

Schütz Nordic stilte med flere medarbeidere på industriforumet. Teknisk sjef Morten Birkelund satte pris på en skikkelig vitamininnsprøyting.
– Jeg syntes spesielt presentasjonen til fagskoleelevene var spennende, og Johan Kaggestad var også veldig lærerikt. Det er viktig at industrien møtes for å lære av hverandre, og gjennom åpenheten i produksjonsnettverket har vi allerede fått mange innspill vi har brukt aktivt i egen bedrift, poengterer Birkelund.

Anita Tomterstad og Wenche Trangsrud fra Glamox

Anita Tomterstad og Wenche Trangsrud fra Glamox

Les mer om Industriforumet her!