Industripub med mat, drikke og sjølironi

7sterkeAktuelt

7sterkes Industriforum fredag 23. oktober har blant annet den kjente industridesigneren Bård Eker på plakaten. Etter et sterk faglige program blir det Industripub på Bastian. Øivind Roos står for klovnerier – med et sjølironisk blikk på industrien.

Øivind Roos er kjent som både musiker og artist, og det blir garantert god stemning når han forteller historien og underholder. Han deltar på selve Industriforumet for å hente inspirasjon, og på kvelden bruker han både «trexpell» og «grov kjæft» om Bård Eker, 7sterke og industrien sjøl.

Selvfølgelig blir det både god mat og god drikke på årets Industripub. Tidligere års pubkvelder har vært en stor suksess, med mye moro, faglige utvekslinger og felles hygge. Også i år blir det satt opp egne busser fra Våler, Odalen og Eidskog til Industripuben. Du kan med andre ord la bilen stå.

Vi kommer tilbake med flere detaljer og endelig program. I mellomtiden kan det være lurt å sette av fredag 23. oktober til både Industriforum på dagen og Industripub på kvelden.

Les mer om årets industriforum her!