Internasjonal bedrift på landet: Klubben AS setter Flisa på kartet

Jannicke7nyhetene

De har kunder i hele Norge, og flere internasjonale samarbeid. Klubben AS har i årenes løp vokst seg til å bli en betydelig hjørnesteinsbedrift i Åsnes kommune.

– For min del har det vært avgjørende at det finnes en bedrift som Klubben AS for at man skal bli boende i området. Det er fint å kunne få seg en god jobb lokalt, sier Eirik Tilley.

Han er fra Åsnes, og har jobbet som KAM i Klubben AS siden 2020. Bedriften ble stiftet i 1976, og spesialiserer seg på utstyr som skal motivere til aktivitet og bevegelse.

– Vi har alt fra svømmebriller og badetøy, til utstyr til gymsaler og svømmehaller. Kundene våre er både privatpersoner og firmaer, men også det offentlige. Vi treffer veldig bredt, sier innkjøpsansvarlig Birgit Judin.

Fra den spede starten på 70-tallet har Klubben AS jobbet systematisk for å bli en solid nasjonal og internasjonal aktør. Med rundt 20 000 produkter i sortimentet er Klubben.no en av Norges største nettbutikker, og Klubben AS har også logistikk for flere idrettsbutikker og forbund. Bedriften ble i sin tid startet av Lars Petter Heggelund, og nå er det sønnen Erik Heggelund som er daglig leder.

– Her håndterer vi lokalmarkedet, men vi har alltid sett utover også. Det gjør at vi hele tiden er i utvikling, og som firma skal vi være framme i skoa, sier han.

Se alle produktene til Klubben AS her

Eirik Tilley, Birgit Judin, Erik Heggelund og Tonje Lillemo i Klubben AS på Flisa.

En bra miks

Med 43 ansatte er Klubben AS en mellomstor bedrift og en av de største arbeidsgiverne i Solør. Med en god miks i både alder, kjønn og bakgrunn er Klubben AS en arbeidsplass som favner mange.

– Vi har en stor bredde i hva slags kompetanse som trengs for å jobbe her, alt fra realfagskompetanse til universitetsutdannelse. Det er mange som har startet i Klubben AS, og tatt fagbrev underveis. Vi har alt fra lærlinger i logistikkfaget, til ansatte som daglig er i kontakt med internasjonale forbindelser sier Birgit.

Som en bedrift i stadig utvikling, er Klubben AS alltid på utkikk etter flinke folk.

– Vi er i en strategiprosess og har et mål om å utvikle oss videre til å bli enda større og sterkere, og med enda flere ansatte etter hvert. Derfor ser vi etter folk som kan ting vi ikke kan selv, som vi enda ikke vet at vi skal drive med, humrer Erik.

For Eirik Tilley, var det naturlig å søke jobbe i Klubben AS.

– Det er en bedrift med godt renomme, det er en stabil, seriøs og proff bedrift. Det er veldig mange muligheter her, og ikke minst har vi et bra arbeidsmiljø, sier han.

Les mer om Klubben AS her

SØKER FLERE: Klubben AS er alltid på utkikk etter flere flinke folk.

Fokus på bærekraft

Klubben AS sitt slagord «Vi kan aktivitet» har mer enn én betydning. Gjennom produktene og tjenestene oppfordrer bedriften til økt aktivitet i befolkningen, men de ønsker også å være en bedrift som er frempå. Innholdsprodusent Tonje Lillemo forteller at et av bedriftens utviklingsmål er å bli enda mer bærekraftig, blant annet gjennom økt digitalisering.

– Dette er noe det jobbes målrettet med i alle avdelinger. Ingen dag er lik og det å være utstyrsleverandør innen aktivitet og bevegelse er veldig givende. Ikke minst om man ser det fra et folkehelseperspektiv, sier hun.

Klubben AS er stolte av å være en bedrift som både er solid, og har et godt miljø med ansatte som hver dag lever ut merkevaren.

– Jeg synes det er stas at jeg kan sykle til jobb på lille Flisa, og er på jobb i en internasjonal bedrift, avslutter Birgit.