Kaggestad til 7sterke-industriforum

7sterkeAktuelt

Sett av 25. oktober i avtaleboka! 7sterke gjentar suksessen fra fjorårets Industriforum på Skaslien Gjestgiveri og har booket TV2-profilen Johan Kaggestad. Han spør blant annet om du har det laget som presterer best?

At industrien i Sør-Hedmark er engasjert vitnet fjorårets Industriforum om. Arrangementet fikk rekordstort oppmøte, og både deltakere og foredragsholdere var strålende fornøyd. Nå gjentar 7sterke suksessen på velrenommerte Skaslien Gjestgiveri på Kirkenær. Dagen er 25. oktober og programmet er snart ferdig. Det vil blant annet inneholde et bredt utvalg foredrag som reflekterer prosjekter i 7sterke regi.

I tillegg til mange spennende lokale og nasjonale bedrifter møter du Johan Kaggestad fra Olympiatoppen og TV2. Hans foredrag «Har du det laget som presterer best?» benytter Tour de France som bakteppe for å si noe om forutsetninger for suksess, og hva som er avgjørende for å få ting til å skje. Han sier blant annet at ingen vinner Tour de France alene – det er det beste laget som vinner. Kaggestad er utdannet diplomøkonom ved Bedriftsøkonomisk Institutt. Han bygget opp NIKEs posisjon i Norge fra null og hans imponerende CV inkluderer blant annet jobben som personlig trener for verdensstjernene Grete Waitz og Ingrid Kristiansen.

Les alt om fjorårets industriforum:
Rekordstort Industriforum med Lean-fokus
Eksempler til etterfølgelse
Rydder klasserommet med Lean-filosofi
Lean gir læringsresultater