Kreativitet, innovasjon og høy hastighet

7sterkeAktuelt

Bård Eker

Bård Eker er kanskje mest kjent som i alt fra superbilprodusenten Koenigsegg til båtspesialisten Hydrolift, men visste du at han designer alt fra nye redningsskøyer til snøfreser og Jøtul-ovner? Du treffer ham på 7sterke Industriforum 23. oktober.

Bård Eker designer alt fra store, raske maskiner til møbler og ikoniske ovner for Jøtul. Norges mest kjente industridesigner har alltid noe nytt på gang, som da han forsøkte å kjøpe SAAB for noen år siden gjennom Koenigsegg Group der han er en betydelig eier.

Gjennom Eiker Design AS utvikler 54 år gamle Eker til stadighet prisvinnende produkter som løfter produkter fra norsk industri inn i et internasjonale marked. Han har blant annet designet kjøresimulator for Kongsberg Automotive, markedsvinnende snøfresere fra Gjøvik, tallerkener for det norske laget i Bocuse d’Or og de nye redningsskøytene til Redningsselskapet. Stikkordene kreativitet, innovasjon og høy hastighet beskriver ham kanskje aller best.

Nå har du en unik mulighet til å møte ham og høre hvordan han har bygd seg opp et forretningsimperium og en formue på over 100 millioner kroner.

Du finner komplett program og detaljer om påmelding til 7sterke Industriforum 2015 her!