Lær å ta gode bilder med mobilen

7sterkeAktuelt

I dag kan «alle» ta bilder med mobilen, men det er ikke like enkelt å alltid få et godt resultat. Nå kan du lære av proffene når markedsnettverket i 7sterke inviterer til en eksklusiv fotoworkshop med Mona Nordøy. Vær rask, det er kun 25 plasser!

Torsdag 13. november kl. 9.00-11.00 viser stjernefotograf Mona Nordøy hvordan du kan ta mye bedre bilder med et kamera de fleste av oss går rundt med i lomma hele tiden. Det spiller ingen rolle om du har iPhone eller Android-telefon. Workshopen er i peisestuen (2. etg.) på Vinger Hotell.

Du lærer blant annet om:

  • Å fotografere bedre i dårlig lys
  • Geniale apper som forbedrer bildene dine
  • Lage collager og putte tekst på bildene
  • Ta gode produktbilder og selfies

Ta gode bilder som skaper engasjement for din bedrift i sosiale medier. Gjør dem klare direkte på telefonen din og vær trygg på et godt resultat. Workshopen tar utgangspunkt i Mona Nordøys onlinekurs og viser deg hvordan hun jobber. Det er en fordel, men intet must, å ha en nyere mobil, da noen av appene fungerer optimalt på de nyeste mobilversjonene.

Mona var også på God Morgen Norge på TV2 fredag 24. oktober og snakket om nettopp dette.

OBS! Kun 25 plasser så vær rask! Påmeldingsfrist 30. oktober. Meld deg på via epost til Hege C. Ness: hcn@norskebacker.no

Les mer om Mona her