Markedsforum – våg å tenke STORT

7sterkeAktuelt

Siri Løining Kolderup fra Stordalen-hotellet The Thief, snakker om hvordan de skapte suksess med content marketing når 7sterke inviterer til nytt Markedsforum på Königs Winger 6. juni. Årets tema er våg å tenkte STORT.

Fjorårets Markedsforum i regi av 7sterke ble en kjempesuksess. Leder i markedsnettverket Jannicke S. Mykkestue kan love at årets arrangement satser minst like høyt.

– Vi har blant annet fått tak i kommunikasjonssjef Siri Løining Kolderup fra The Thief, som kommer for å fortelle hvordan de ved hjelp av en troverdig historie bygget på et kvalitetsprodukt formidlet av gode alliansepartnere har posisjonert seg i markedet. Temaet hennes er content marketing, og det mener vi mange i distriktet kan ha nytte av, forteller hun.

I åpningstalen til The Thief sa Petter A. Stordalen at «Siri risikerte jobben sin for navnet THE THIEF». Det var neppe en overdrivelse, og resten av historien hører du 6. juni. Sammen med resten av markedsnettverket er Mykkestue i full gang med å sette sammen en spennende agenda.

– Temaet for årets Markedsforum er våg å tenkte STORT, og det vil selvfølgelig prege programmet. Vi har sett mange spennende satsinger i distriktet de siste årene, og vi håper mange benytter anledningen til å treffes, diskutere erfaringer og få faglig påfyll i storslagne omgivelser i det nyåpnede hotellet Königs Winger.

Tidspunkt: Fredag 6. juni kl 09.00-14.00
Sted: Königs Winger
Pris: 696 kr/per person inkludert lunsj
Påmelding: hcn@norskebacker.no