Når ord teller

7sterkeAktuelt

Tekstforfatter, spaltist, lærer og underholder Lars Thyholdt kommer til årets første møte i 7sterkes markedsnettverk for å snakke om hvordan ordene du benytter påvirker måten du blir forstått på.

God kommunikasjon er avgjørende både internt i egen bedrift og eksternt mot omgivelsene. 7sterkes markedsnettverk inviterer til et møte der Lars Thyholdt tar for seg temaet «når ord teller». Det er spesielt viktig i de nye digitale kanalene, som setter krav til at korte og konsise tekster produseres raskt og jevnlig.

Thyholdt er kjent for de fleste fra radio og scene. Han er også en anerkjent tekstforfatter og skribent, med alt fra revytekster til festningsspill og prologer på samvittigheten. Nå deler han sine erfaringer med deg. Det handler om når ord betyr noe spesielt for noen, og når ord blir for mange, for store, for banale eller kanskje geniale. Hvor mye skal du skrive? Hvordan kommuniserer du når du ikke kan ledsage budskapet med tonefall eller kroppsspråk? Du får anledning til å høre noen av tekstene til Thyholdt og prøve å finne ut hva det er som gjør dem gode.

Tid: fredag 13. februar kl 09.00 til 11.00
Sted: Vinger Hotell
Påmelding: hcn@norskebacker.no

Vi ønsker velkommen til en givende og matnyttig formiddag.