Raufoss-kompetanse til din bedrift?

7sterkeUncategorized

Bruk landets ledende kompetanse på industriutvikling til å finne utviklingsmuligheter i din bedrift uten at det koster deg noe.

Gjennom prosjektet «Økt innovasjonskraft i Glåmdalsregionen» kan alle industribedrifter  i regionen få hjelp av SINTEF Raufoss Manufacturing (SRM), NCE Raufoss og 7sterkes vekstselskap 10nye til å finne utviklingsmuligheter i bedriften og realisere dem.

Benytt muligheten

Det innledende samarbeidet ser etter muligheter og skisserer konkrete utviklingsprosjekter. I denne fasen kan bedriftene ta telefonisk kontakt og ha innledende møte med SRM, NCE Raufoss og 10nye der det blir gjort en rask analyse av situasjonen og utfordringene. Møtet kan enten være på kontoret i SIVA-parken eller hos bedriften. Dette arbeidet blir ikke fakturert.

I gjennomføringsfasen er det gode muligheter til finansieringsstøtte fra virkemiddelapparatet.

Utviklingen kan for eksempel rette seg mot materiale, produkt, teknologi, kompetanseutvikling, produksjonsprosess og Lean-prosjekter.

Ta kontakt i dag

«Økt innovasjonskraft i Glåmdalsregionen» tar i mot henvendelser fra alle industrielle virksomheter, også de som ikke er medlemmer i 7sterke.

Kontaktinfo

Morten Herud, 10nye, morten.herud@10nye.no, tel 90 88 28 38

Tor Giæver, SINTEF Raufoss Manufacturing, tor.giaver@sintef.no, tel 90 85 47 15

Les mer om «Økt innovasjonskraft i Glåmdalsregionen» her.