7sterkes Industripub fredag 20.: 50 påmeldt allerede. Plass til flere

7sterkeAktuelt

Fredag 20. mai 2011, kl 20.
Elvelangs, Kongsvinger

Det blir folksomt på 7sterkes industripub fredag 20. mai kl 20. 50 personer har meldt seg på allerede, og det er plass til flere.

7sterke industriPub er åpen for alle (aldersgrense 20 år).

Det er ikke nødvendig å melde seg på forhånd for å komme, men bedriften din kan forhåndsbestille fram til og med 19. mai (kr 275 per pers).

De som ikke har forhåndsbestilt, kan bestille tapas eller andre retter ved bordene hvis de ønsker å spise.

Kom du også, og bli med på en uformell arena for nye nettverk og nye ideer. 7sterke industriPub er åpen for alle med interesse for industri og regionutvikling, og vi håper på stigende stemning utover kvelden.

Sjekk også 7sterke industriPub på Facebook og inviter dine industrivenner.

Ny arena

Med 7sterke industriPub fortsetter 7sterke å gå nye veier og lanserer enda en arena for alle i Kongsvingerregionen som har interesse for industri og regionutvikling. Det er første gang det blir arrangert en slik bransjepub i regionen. Arrangør er 7sterke produksjonsnettverk.

Levende musikk

Etter maten blir det levende pubmusikk med en ekte bransjemann, glassblåser Bjørn «Botan» Rønhovde fra Magnor Glassverk. «Botan» er kjent for folk/rock/blues fra CD-innspillinger, TV og et utall konserter med musikalske forbilder som Springsteen, Neil Young, Dylan og Creedence. Med seg på 7sterke industriPub har han Geir Vestli og Even Finsrud.

Mingel og idemylder

7sterke industriPub er en uformell møteplass der du treffer industrikollegaer i andre omgivelser enn de vante, industrielle til bransjeprat, tapas og pubunderholdning. Den starter med en times mingel og idemylder og fortsetter med lavmælt pubrock med bransjemannen glassblåser Bjørn «Botan» Rønhovde fra Magnor Glassverk.

Nettverksnyttig

– Vi lanserer 7sterke industriPub fordi uformelle arenaer og avslappet stil gir gode vilkår for nye ideer og nettverk. Dessuten er det en ypperlig mulighet for folk som er nye i regionen til å bli kjent med bransjekollegaer og andre nettverksnyttige personer, sier Jan Roger Broen, leder for 7sterke produksjonsnettverk.

Alle ideers mor

– Målet vårt er i første omgang masse hyggelige gjester og stor stemning. Den egentlige hensikten er selvfølgelig at det vil bidra til ideer og utvikling for både industrien og regionen, sier han.

Bedrifter kan forhåndsbestille her.