Resteplasser til markedsstudium

7sterkeAktuelt

Høgskolesenteret har fortsatt noen få ledige plasser på sitt deltidsstudium i markedsføring og markedskommunikasjon som gir 15 studiepoeng over to terminer. Studiet er svært rimelig og du får muligheten til å bli en del av et spennende studentmiljø.

– God kunnskap om moderne markedsføring har stor betydning for god forretningsforståelse. Det har Eskoleia innsett, og seks ivrige medarbeidere tilknyttet salg, produktutvikling og personalutvikling har søkt markedsstudiet til høsten, forteller Geir Michelsen, salg- og markedssjef hos Eskoleia.

Det var 7sterkes markedsnettverk som tok initiativ til studiet, som er enkelt å kombinere med jobb. Studentene får 7,5 studiepoeng per semester, til sammen 15 studiepoeng i løpet av et år. Studiestart er til høsten. Semesteravgiften er kun på 675 kroner. Pensumlitteratur kommer i tillegg, og det er vanligvis en bok per fag. En overkommelig investering, med andre ord.

– Vi ser at mange lokale bedrifter har benyttet muligheten og meldt på sine ansatte, så jeg tror det kan bli en flott gruppe studenter som kan hjelpe hverandre opp og fram. Fordi det er så rimelig har alle muligheten, og for å fylle opp har vi nå utvidet søknadsfristen slik at flere får muligheten, sier Jannicke S. Mykkestue, leder av 7sterkes Markedsnettverk.

Les mer om studiet her: www.hik.no/studietilbud/markedsforing

For mer informasjon kan du kontakte:
Høgskolesenteret i Kongsvinger v/Vegard Herlyng: mob 901 75 887 eller tel 62 43 07 90
Leder i 7sterkes markedsnettverk Jannicke S. Mykkestue: mob 951 75 202