Siste sjanse for å delta på Industriforum

7sterkeAktuelt

I morgen braker det løs med rekordstort 7sterke Industriforum i Kongsvinger. Bård Eker, Mange Lerø og en rekke lokale industriledere deler sine erfaringer. Etterpå blir det Industripub på Bastian, med mulighet for en trivelig fagprat med likesinnede.

Påmeldingen til 7sterke Industriforum 2015 har gått over all forventning. Det er ventet rekordoppmøte i auditoriet på Sentrum videregående skole fredag 23. oktober, med hele 130 deltakere. 7sterke produksjonsnettverk har satt sammen et av de beste faglige programmene noensinne, kombinert med en unik mulighet for å treffe likesinnede og diskutere industriens muligheter og utfordringer.

Har du ikke meldt deg på? Det er fortsatt mulig å etteranmelde seg. Send en e-post til post@mapei.no.

Priser: Industriforum inkludert lunsj kr 500 kroner per person og Industripub inkludert tapas og underholdning kr 300 kroner per person.

Merk følgende busstider:
Våler: avgang kl 17:00 med ankomst Kongsvinger kl 19:30
Start i Våler sentrum utenfor Kiwi-butikken. Bussen kjører innom rutebilstasjonen på Flisa, jernbanestasjonen på Kirkenær og krysset ved RV2 på Brandval.

Magnor: avgang kl 17:30 via Åbogen med ankomst Kongsvinger kl 19:30
Start i den nye busslommen i Magnor sentrum. Bussen går via Skotterud, Matrand Åbogen og Granli.

Sand: avgang kl 18:30 med ankomst Kongsvinger kl 19:30
Start utenfor Milepælen. Bussen går via den midlertidige bussholdeplassen i Skarnes, og kjører gamleveien via det som var butikken på Sander.

Det er bare å møte opp på disse stedene for å bli med. Retur kl 23.59 for alle tre bussene, med ankomst Magnor og Sand kl 02.00 og ankomst Våler 03:00.

Se hele programmet her!

Les også: