Spennende besøk fra Gudbrandsdal Industrinettverk og Skåppå

Jannicke7nyhetene

I forrige uke hadde 7sterke besøk av 9 personer fra Gudbrandsdal Industrinettverk og Skåppå.

Gudbrandsdal Industrinettverk har 25 medlemsbedrifter, og omsetter for MRD 2 og har 1200 ansatte. De ønsket å bli bedre kjent med oss, lære om hvordan vi har bygd opp klyngen og hvordan vi jobber med våre medlemsbedrifter.

Vi møttes hos Schütz Nordic AS, og etter en god felles lunsj med administrasjonen i Schütz, holdt klyngeleder Jan Egil Melby en presentasjon av 7sterke og hvordan vi arbeider. Det var mange spørsmål og mye ros for hva vi har bygd opp i 7sterke. Deretter fikk vi en svært engasjert presentasjon av Schütz ved Erik Platek og Ingvild Isene samt en runde i fabrikken.

Ingvild Isene Lind, Schütz Nordic AS

Erik Platek, Schütz Nordic AS

Det var en imponert gjeng som forlot fabrikken, og deretter ble innlosjert på Festningen. Her var det bestilt både omvisning, vinsmaking og opera, og de fikk servert kalv til middag «som smeltet på tungen». Festningshotellet leverte!

Omvisning hos Vestre AS på Magnor

Dagen etter var det bedriftsbesøk hos Vestre AS, og her fikk de en god presentasjon av bedriften, og en engasjert omvisning i fabrikken av Erik Olsson og Lasse Nilsson. De var veldig imponert over den unike fabrikken på Magnor.

Vi takker for besøket, og ønsker velkommen tilbake en annen gang.