Spennende deltidsstudium i markedsføring

7sterkeAktuelt

7sterkes markedsnettverk har tatt initiativ til et deltidsstudium i markedsføring og markedskommunikasjon som gir 15 studiepoeng over to terminer. Søknadsfrist for studiet er 1. mars.

– Det nye studietilbudet er en unik mulighet til å kunne bygge på allerede påbegynt utdanning, starte en fri bachelor eller bare fylle på med kunnskap du ser som relevant i det daglige arbeidet, sier Jannicke Stenberg Mykkestue, leder for 7sterkes markedsnettverk.

De står bak studiet i markedsføring og markedskommunikasjon sammen med Høgskolesenteret i Kongsvinger.

– Studiet er samlingsbasert og vi har vært så heldige å få undervisningen her i Kongsvinger. Faglig omfang og antall samlinger gjør det enkelt å kombinere med jobb. Studentene får 7,5 studiepoeng per semester, til sammen 15 studiepoeng i løpet av et år.

Semesteravgiften er kun på 675 kroner. Pensumlitteratur kommer i tillegg, og det er vanligvis en bok per fag. En overkommelig investering, med andre ord.

– Det skjer mye spennende på markedsføringsfronten, blant annen innen digitale medier. Vi håper mange benytter sjansen til å tilegne seg oppdatert kunnskap og kanskje også utvide nettverket sitt, sier Mykkestue.

Studiet starter høsten 2015. Det er mulig å søke fra 1. februar og søknadsfristen er 1. mars. Oppdatert informasjon vil bli lagt ut fortløpende på www.hik.no/studietilbud/studietilbud-2015

For mer informasjon kan du kontakte:

Høgskolesenteret i Kongsvinger v/Vegard Herlyng: mob 901 75 887
Leder i 7sterkes markedsnettverk Jannicke S. Mykkestue: mob 951 75 202