Store tanker på årets markedsforum

7sterkeAktuelt

Å tenke stort er tema når 7sterke inviterer til Markedsforum på Kongsvinger festning 6. juni. Fjorårets arrangement ble en kjempesuksess, og i år har vi fått tak i nok en bunke spennende foredragsholdere. Toppalpinist Kjetil Jansrud snakker om motivasjon, Johannes Fjose Berg fra Trigger gir deg de viktigste trendene innen PR, kommunikasjon og teknologi, Bjørn O. Waage forteller om utviklingen til den lokale suksesshistorien Magnor Glassverk og ikke minst får du høre historien om hvordan prestisjehotellet The Thief solgte seg før det var ferdig – uten å bruke en krone på tradisjonell markedsføring.

Program

8.30 Registrering, servering av kaffe og te

9.00 Velkommen ved 7sterke

9.15 Magnor før og nå—hvordan jobbes det med design i dag
Magnor Glassverk har levert god design siden 1896. Hør adm. dir. Bjørn Waage fortelle om hvordan historien om Magnor Glassverk har utviklet seg siden da. Hvordan de jobber for å være konkurransedyktige og skille seg ut i et marked der design er blitt allmanseie og konkurransen er større enn noensinne. Hvorfor jobber Magnor Glassverk med ny design, hva gir det bedriften og øker det konkurransekraften?
Bjørn O. Waage, adm. direktør, Magnor Glassverk AS

10.00 Pause

10.10 Fremtiden starter i morgen
Medie- og kommunikasjonslandskapet utvikler seg fortere og fortere. Klarer du ikke å følge med? Slapp av, Johannes Fjose Berg i Trigger gjør jobben lettere for deg. Han oppdaterer deg på de viktigste trendene innen PR, kommunikasjon og teknologi og gir deg samtidig innblikk i hvilke utviklingstrekk som vil prege hverdagen til alle som jobber med kommunikasjon og markedsføring i årene som kommer.
Johannes Fjose Berg, PR-rådgiver, Trigger

11.10 Lunsj

12.00 The Thief—en røverhistorie
Hvordan selge Norges dyreste hotellsenger, mens hotellet fremdeles er en byggeplass, i en bydel ingen har hørt om, i en by i utkanten av Europa? Og det uten å bruke en krone på tradisjonell annonsering. Gjennom modige valg og utradisjonelle virkemidler har hotellet posisjonert seg i markedet på rekordtid. Kommunikasjonssjef Siri Løinimg Kolderup og Jenny Bull Tuhus fra Fete typer forteller historien om hvordan THE THIEF har stjålet overskrifter i publikasjoner som Wallpaper og The New York Times – og enda viktigere – gjestenes hjerter. Hotellet er ranket som nr. 1 i Oslo på Tripadvisor, og er det eneste norske medlemmet av Design Hotels. THE THIEF har vunnet en rekke priser, senest HSMAI Europe Award: Content Marketing Project of the Year og Merket for god design i kategorien visuell kommunikasjon.
Siri Løining Kolderup, kommunikasjonssjef og prosjektleder The Thief
og Jenny Bull Tuhus, partner Fete Typer

13.00 Pause

13.10 Hva er motivasjon og hvor kommer den fra?
2013 ble en sesong preget av motgang. I dag er jeg Olympisk mester. Hva er motivasjon, og hvor kommer den fra? Et foredrag om arbeidsmetoder, prestasjonskultur og målsetninger. Om hvordan den styrer veien tilbake – og veien fremover.
Kjetil Jansrud, premiert alpinist

14.15 Avslutning og vel hjem!

Påmelding

Via e-post: hcn@norskebacker.no. Oppgi navn på deltaker samt firma og adresse
Deltakeravgift: 695,- Bindende påmelding, faktura sendes etterskuddsvis
Påmeldingsfrist: Omgående
Sted: Königs Winger, Kongsvinger festning
Dato: Fredag 6. juni
Tid: 8.30 (registrering) til 14.15

For mer informasjon, ta kontakt med Hege C. Ness på e-post: hcn@norskebacker.no eller tlf. 974 60 251.

Se hele programmet!