Storkontrakt til GERA Technology

7sterke7nyhetene, 7nyhetene desember 2011

GERA Technology på Kongsvinger har fått en kontrakt på plasttanker til lastebiler verdt 135 millioner kroner.

Kongsvinger kan fortsatt plast. GERA Technology AS, nå heleid av Hortengruppen Visionaire, har igjen bevist konkurranseevne på avanserte plastkomponenter til bilindustrien. Uka før jul signerte selskapet en ny kontrakt verdt 135 millioner på leveranse av tanker til såkalt AdBlue-væske, som benyttes til avgassrensing for tyngre kjøretøy.

 
– En så stor ordre som dette gir oss en tryggere base å stå på over en konjunktursyklus, sier Peter Didriksson, administrerende direktør i GERA Technology.

– Kontrakten viser at vi er anerkjent av de profesjonelle aktørene i markedet, og bekrefter vår posisjon som en ledende tankleverandør. Nå leverer vi AdBlue tanker til både Scania og Volvo, sier han.

peter-didriksson-2011-2_lowres.jpg

Gera Technology befester stillingen som ledende i sitt marked med en ny kontrakt på 135 millioner kroner. Administrerende direktør Peter Didriksson sier det er en base på stå på i turbulente konjunkturer.

 

GERA Technology AS har produsert avanserte plastprodukter på Kongsvinger fra 1964 under forskjellige navn og eiere. I dag er Hortenselskapet Visionaire Invest AS eneeier. Tidligere eiere har vært Dyno Industrier, Walbro og TI Automotive. I dag er GERA Technology ledende i Skandinavia på avanserte, formblåste plastkomponenter. Kunder er i all hovedsak bilindustrien. Selskapet har lang erfaring og høy kompetanse på design, utvikling og produksjon. Maskinparken er automatisert maskinpark og har høy kapasitet. Det gir fleksibilitet og kvalitet prototype til masseproduksjon.