Toppnavn til markedsforum

7sterkeAktuelt

Hva er folkelig? Trendguru Paal Fure kommer til 7sterkes aller første markedsforum 7. juni for å snakke om hva som definerer «Den Moderne Folkeligheten» og hvorfor det er viktig for deg. I tillegg kommer blant annet Truls Brataas og Erling Magnus Solheim fra Douchebags.

– Vi har som mål å øke synligheten, kompetansen og konkurransedyktigheten til den enkelte bedrift gjennom samarbeid på tvers av bransjene. Det vil markedsnettverket bidra til, poengterer Jannicke S. Mykkestue, leder i 7sterkes markedsnettverk.

Det er markedsnettverksmøter annenhver måned og de er åpne for alle som interesserer seg for eller jobber med salg og markedsføring. Nettverket inviterer til sitt første markedsforum på Kongsvinger festning fredag 7. juni kl 09.00 til 14.15. Tema for dagen er å våge å være annerledes, skille seg ut og gå nye veier. Et imponerende faglig program inkluderer Paal Fure, administrerende direktør i mediekonsernet Aegis Media Norge og kjent fra en rekke TV-opptredener. Fure har spisskompetanse innen marketing og merkevarebygging og har med seg Marius Jensen, strategisk rådgiver i mediebyrået Vizeum. De kommer for å snakke om «Markedsføring i Den Moderne Folkeligheten».

– Vi er svært glade for å ha fått to så tunge navn til Kongsvinger, understreker Mykkestue.

Fure og Jensen sier «Den moderne folkeligheten» handler om at folk flest ikke lenger er hva folk flest engang var. De vil snakke om hvorfor det er viktig for alle som jobber med markedsføring, kommunikasjon og innovasjon, og hvorfor du aldri må undervurdere forventninger, preferanser og smak hos folk flest.

– Hedmarkingen er kanskje ikke kjent for å være dristige og høylydte. Vi tror imidlertid det finnes unntak og er sikre på at kreativiteten vil blomstre i samspill og kommunikasjon med likesinnede, sier Jannicke S. Mykkestue i 7sterkes markedsnettverk.

Det står mer på programmet. Truls Brataas og Erling Magnus Solheim fra Douchebags kommer til markedsforumet for å snakke om hvorfor deres merkevare ble en hit under verdens største sportsmesse i München, slik at hele vinterkolleksjonen ble utsolgt på to måneder. I tillegg kommer blant annet Mapei for å dele sin erfaring med bruk av radio- og TV-reklame.

Deltakeravgiften er på kr 650 og inkluderer lunsj. Påmelding til Hege Ness på e-post hcn@norskebacker.no innen 31. mai. Les mer om «Den Moderne Folkeligheten» på denmodernefolkeligheten.no. Følg med her på www.7sterke.no for oppdateringer og mer informasjon.