Utsolgt og fullbooket næringslivskonferanse

Jannicke7nyhetene

Denne gangen må du møte opp tidlig!

For 11. gang inviterer industriforeningen 7sterke til heldagskonferansen Industriforum rettet mot representanter fra regionens næringsliv. Fredagens arrangement ligger allerede an til å bli kjempesuksess med utsolgte billetter, utsolgt kveldsarrangement, spennende gjester og eksklusive historier.

– Interessen har vært helt enorm. Vi har solgt alle de 200 billettene til konferansen på dagtid, og i tillegg er det påfølgende arrangementet på kveldstid helt fullbooket. Det synes åpenbart at næringslivet i Kongsvingerregionen tørster etter faglig påfyll og muligheter til å forsterke nettverket sitt, sier 7sterke-leder Erik Platek. Det årlige arrangementet ved Sentrum videregående skole er i ferd med å bli en populær høsttradisjon, og Platek er ikke i tvil om hva som kreves for å lokke næringslivet bort fra sine egne, daglige gjøremål:

– Først og fremst handler det om å sette sammen et variert og innholdsrikt program med interessante foredragsholdere og temaer som angår hverdagen vår. Også i år har arrangementskomiteen gjort en strålende jobb med å sette sammen et program som spenner over et bredt spekter. Deltagerne vil blant annet få lære mer om alt fra juss og digitalisering til politisk påvirkning og krisehåndtering, opplyser 7sterke-lederen, som i år har fått med Odal Sparebank som hovedsamarbeidspartner.

 

Ny vri med unike og spennende historier

Nytt og innovativt dette året er at det bygges et studio inne på Sentrum videregående skole.

Sendingen starter fredag kl. 11.00 med studiointervjuer og samtaler med inviterte gjester som har lykkes gjennom forskjellige former for samarbeid. Deretter vil de fleste foredragene streames live, mens studio fortsetter å sende i pausene med stadig nye gjester.

Blant annet vil næringslivslederne Tor Ø. Fjeld og Roy Holth for første gang avsløre hemmelighetene bak en av norgeshistoriens aller største suksesshistorier.

– Nesten ingen kjenner til historien om hvordan et enkelt betongsamarbeid mellom tre lokale aktører på Kongsvinger i 1965 kunne resultere i det som i dag utgjør landets tyngste eiergruppering innenfor bygg- og anleggsbransjen. Erfaringene deres er helt enestående, og vi er ekstra glade for at de har sagt ja til å bruke vår arena til å dele kunnskapene sine, sier Platek, som også lover å avsløre hvordan KIL Toppfotball har fått tilgang til det samme sportslige støtteapparatet som internasjonale toppklubber som Juventus og Paris Saint Germain.

Er du av ulike grunner forhindret fra å være fysisk tilstede, kan du følge årets konferanse på nett via en live-stream fra 7sterkes Facebook-side.

Alle som har sikret seg billett anbefales å møte senest kl. 11.00 for å følge den direktestendte studiosendingen, samt å innta en god kortreist lunsj samt treffe kjente og ukjente fra Kongsvingerregionen.