Årets viktigste 7sterke-event går av stabelen 9. november kl. 11. Velkommen til Industriforum 2023

Jannicke7nyhetene

Vi og våre samarbeidspartnere SpareBank 1 Østlandet og Klosser Innovasjon, gleder oss til å se deg på årets viktigste 7sterke-event 9. november. Velkommen til Industriforum og/eller -pub!

 

Programmet for Industriforum 2023 er i boks, og vår stødige konferansier Lars Løfsgaard har begynt å varme opp stemmen og oppdatere vitselageret.

SE HELE AGENDAEN HER*

På årets arrangement kan vi love innsikt i nye industrielle trender og beste praksis innen grønn vekst, og vi viser hvordan vi i samarbeid utnytter utfordringer til å bli en konkurransefordel. Programmet har en god kombinasjon av eksterne talere og lokale 7sterke-medlemmer som fremviser hvordan de konkret møter kravene til bærekraft, energiutnyttelse, innovasjon, samarbeid og vekst.

Hans-Petter Nygård-Hansen er en merittert og ettertraktet foredragsholder, konferansier og debattleder, og kommer til Industriforum for å fortelle om hva vi kan få til ved hjelp av Kunstig Intelligens.

Elisabeth Holvik er sjeføkonom i Sparebank1, og har lang og omfattende erfaring fra norske og internasjonale finansmarkeder. Hun er blant annet fast avis-spaltist som formidler kompliserte, finansielle sammenhenger på en forståelig måte. Hun skal gi oss innsikt i hvordan dagens situasjon påvirker vår alles hverdag.

Anette Mellbye er daglig leder Innlandet Science Park og har nettopp annonsert ansettelsen av leder for InSP Kongsvinger som åpner til våren. 7sterke er blant leietagerne, og Anette deler hvordan lokalt næringsliv kan få verdi av etableringen av et kompetanse- og innovasjonsmiljø.

Aiman Shaqura er forretningsmann, foredragsholder og mentaltrener som brenner for sosial bærekraft og innovasjon. Som palestinsk flyktning oppvokst i Norge er hans historie og erfaring mer relevant enn noensinne.

I tillegg blir det lokale innslag fra 7sterke-medlemmer. Du vil høre fra blant annet disse bedriftene: Atico Solør AS, Betong Øst AS, Hydro, Lilleseth Kjetting AS, Moelven AS, Schütz Nordic AS, TB Trykkluftteknikk AS, Mapei AS og Vestre AS, i tillegg til noen overraskelser!

Vi gleder oss til å se deg på årets viktigste konferanse! Det begynner å fylles opp, så meld deg på så snart som mulig!

(*Det tas forbehold om endringer)

Pris

Industriforum: 950,- (for medlemmer av 7sterke), 1250,- (ikke medlemmer)

Industripub: 350,-