Visste du at …

7sterke7nyhetene, 7nyhetene november 2008

… Eskoleia leverer alle garderobeskapene til nye Sentrum videregående skole, totalt 500 skap. Skolen blir tatt i bruk i uke 50.

… EDAB Industrilakkering AS på Skotterud er i gang med sitt nye, miljøvennlige forbehandlingsanlegg for galvaniserte konstruksjoner. Anlegget, Henkel Bonderite NT, kan pulverlakkere stålkonstruksjoner som er inntil 7,2 meter lange og 1,43 meter brede med tyngde på bommen inntil 500 kg.

… EDA Designlack AB i Charlottenberg er med på å gjøre Volvo XC 90 til en stilig bil. De pulverlakkerer fotstegene på bilen og behandler også motor- og drevdeler i aluminium støpegods til Volvo Penta.

… Når Sentrum videregående skole står ferdig, flytter Kongsvinger Kunnskapspark, Høgskolestiftelsen, Glåmdal interkommunale voksenopplæring (GIV), regionrådet og flere bedrifter inn i Vekstsenteret, det tidligere fagskolebygget i Otervegen på Kongsvinger.

… styrket lokal sysselsetting er en gledelig konsekvens av at Maarud er tilbake på norske hender fra 18. oktober. De nye eierne har stor tro på det sterke varemerket fra Disenå. Etter 15 år har Kraft Foods solgt Maarud til det norske private equity-fondet Herkules, som nå driver snacksvirksomhet i Norden og Baltikum med varemerkene Maarud og Estrella. Den norske virksomheten samles i Maarud AS. Holdingselskapet Estrella-Maarud AS får hovedkontor i Oslo.