EDAB bygger nytt lager

7sterke7nyhetene, 7nyhetene november 2009

EDAB Industrilakkering AS på Skotterud bygger ut med et nytt lager på 264 m². Årsaken er at de ønsker enda bedre kontroll på kvaliteten under pulverlakkeringen av galvaniserte stålkonstruksjoner.

7sterke-medlem EDAB har opplevd god vekst på norsk side etter etableringen på Skotterud i 2005. I fjor bygde de en produksjonslinje for galvaniserte stålkonstruksjoner og nå utvider de med et nytt lager på 264 m².

– Ved pulverlakkeringen av galvaniserte stålkonstruksjoner er det viktig at så mye som mulig av prosessen foregår innendørs Det nye lageret gir oss bedre kontroll over kvaliteten, forklarer Bjørn Rotheim i EDAB.

Produksjon av galvaniserte stålkonstruksjoner utgjør 40 prosent av totalomsetningen til EDAB på Skotterud. Heretter kommer godset direkte fra lastebil og lagres under tak før forbehandling og pulverlakkering. Flere nye oppdrag står klare.

– I samarbeid med AB Säffle Varmförzinkning har vi skrevet en treårskontrakt med GPVGroup i Skien om galvanisering og pulverlakkering av elektroskap til ABB. Det innebærer en lastebil i uka med gods mellom Säffle, Skotterud og Skien, sier Rotheim.

Les mer på www.edab.no.