Schütz utvider

7sterke7nyhetene, 7nyhetene september 2010

Schütz Nordic har tidoblet produksjonen i løpet av et drøyt tiår. Nå utvider de produksjonen og bygger ett av Europas nyeste og mest moderne mottak for resirkulering av IBC/containere.

Schütz
– Når utbyggingen er ferdig, vil vi resirkulere 620 tonn plast og gjenbruke1760 tonn stål i året, forteller salgs- og markedssjef Erik Platek i Schütz Nordic på SIVA i Kongsvinger.

Siden starten i 1999 har de tidoblet produksjonen. I dag omsetter 50 ansatte for 200 millioner kroner. Nå bygger spesialisten på industriemballasje ytterligere ut.

– Vi satser vel 70 millioner kroner i topp moderne lokaler, maskiner og bedre servicetilbud. Vi kommer til å få den absolutt nyeste teknologien på vårt fagfelt. Med denne satsningen er vi godt forberedt for fremtiden, forteller Platek .

Etter noen rolige år merker Schütz Nordic at aktiviteten øker igjen på SIVA-området på Kongsvinger.

– Vi har holdt til her hele tiden, men ser at satsingen fra blant annet 7sterke bærer frukter. En dårlig trend har snudd. Nå er snart alle lokalene i bruk, og det bidrar selvfølgelig positivt til miljøet her, sier salgs- og markedssjef Erik Platek i Schütz Nordic AS