7sterke Markedsforum 2016

7sterkeAktuelt

Vi ønsker velkommen til markedsforum på Sæter Gård i Kongsvinger fredag 3. juni. På programmet står noen av landets fremste kapasiteter på sine områder. Arrangementet er åpent for alle, og siste frist for påmelding er fredag 27. mai.

De tre siste markedsforumene i regi av 7sterkes markedsnettverk har vært store suksesser. Vi er både glade og stolte over å kunne ønske velkommen til årets arrangement, som blir på Politiets utdanningssenter på Sæter Gård i Kongsvinger. Foredragene er like nyttige for ledere som de som jobber med salg- og markedsføring i det daglige. Velkommen til en interessant og lærerik dag med markedsføring og salg i fokus.

Sted: Politiets utdanningssenter, Sæter Gård Kongsvinger
Dato/tid: Fredag 3. juni kl 08:00 (registrering) til 14.:30
Påmelding: hege.karlsen@norskebacker.no (deltaker, firma og adresse)
Pris: kr 695 (bindende påmelding, faktura sendes etterskuddsvis)
Frist: Fredag 27. mai

Les mer om foredragsholdere og se hele programmet her!

For mer informasjon, ta kontakt med Hege Karlsen på hege.karlsen@norskebacker.no eller 459 61 975.

Les mer:
Morgendagens markedssjef må tenkte like mye teknologi som markedsføring
Hvordan bygge lag som virker


AGENDA:

08:00 Registrering, servering av kaffe og te

08:15 Velkommen ved 7sterke

08:30 Kan vi lære noe av menn i korte bukser? v/Erik Thorstvedt

Om lagbygging, motivasjon og selvledelse. Hvordan oppnås best mulig klima for samarbeid på tvers av organisasjoner og virksomheter, og hvordan setter vi sammen et best mulig team for å oppnå det vi vil? Spørsmålet er rett og slett om det er mulig å lære noe av menn i korte bukser? Med fotballens logikk og lagarbeid om bakgrunn snakker han om hvordan vi best mulig kan prestere innenfor hvert vårt felt – med de menneskene vi til enhver tid er sammen med.

09:45 Benstrekk

10:00 Algoritmebygging og realtime analyse, v/Erik Poppe, Bring

Data, infrastruktur og systemer gjør nå at outbound– og inbound marketing smelter sammen REALTIME. Hva er algoritmer, hvordan kan de benyttes realtime for å forbedre kundedialog?

11:00 Lunsj

12:00 Finnes morgendagens markedssjef i dag? v/Hans-Petter Nygård-Hansen

Morgendagens markedssjef – som egentlig er i dag – bør være like mye opptatt av teknologi som markedsføring. Finnes hun, eller må vi finne henne opp? Markedsføring har de siste årene utviklet seg til å bli en av de viktigste funksjonene i en virksomhet. Nå spiller teknologien en avgjørende rolle. Derimot føles det nok ikke slik for de fleste virksomheter. Mesteparten av markedsføringen er fortsatt tradisjonell (og analog). De fleste markedssjefer kommer fortsatt til ordet sist på ledermøter, og toppsjefene ser nok fortsatt på salgsfunksjonen som nøkkelen til suksess.

13:00 Benstrekk

13:10 Kunsten å vinne, v/Sigurd Granmark

Endringsdyktighet er det selskaper over hele verden ser etter i fremtidens ansatte. Vi vet at det som er bra nok i år, garantert ikke er bra nok neste år. Posisjonen man har i dag kan være god nok, men prestasjonen må bedres for å nå samme posisjon i fremtiden. Endrings- dyktige selskaper er fremtidens vinnere. Endringsdyktige ansatte er fremtidens ledere.

14:30 Avslutning og vel hjem!

Les mer om foredragsholdere og se hele programmet her!