Klar for årets industriforum?

7sterkeAktuelt

Magne Lerø

Programmet til 7sterke Industriforum 23. oktober er klart. Dit kommer Norges mest kjente industridesigner Bård Eker og redaktøren i ukeavisen Ledelse Magne Lerø. I tillegg møter du en rekke lokale bedriftsledere som utfyller hverandre med relevante temaer.

Årets Industriforum i auditoriet på Sentrum videregående skole gir deg garantert faglig påfyll. I tillegg til Bård Eker kommer Magne Lerø, redaktør av ukeavisen Ledelse. Lerø er kjent for blant annet å delta i ulike samfunnsdebatter på NRK. På Industriforumet skal han snakke om våre politiske evner, og vilje, til omstilling og innovasjon.

– Dette er et av de beste programmene vi har hatt noen gang. Bredden og innholdet vi kan presentere denne gang vil gi faglig påfyll på alle nivåer, sier Jan Roger Broen, leder av produksjonsnettverket i 7sterke.

Det skjer mye spennende i Kongsvinger-regionen. Stein Ole Larsen fra Norexeco AS kommer til 7sterke Industriforum for å presentere verdens første børs for skog og papirindustrien. Ny daglig leder i GIVAS Hanne Rolsdorph forteller om en lokal bedrift med forvaltningsansvaret for verdens viktigste ressurs. På programmet står også en rekke andre lokale virksomheter og gründere, som deler sine erfaringer med drift og vekst i Kongsvinger-regionen. Styreleder Trond Hagerud avslutter den faglige delen med å oppsummere 7sterkes industrielle eventyr siden starten i 2007, før det blir felles hygge.

Industripuben samme kveld gir deltagerne en unik mulighet til skape nye relasjoner basert på faglig påfyll tidligere på dagen, sier Broen.

Last ned programmet her!

Påmelding fortløpende på e-post til post@mapei.no

Industriforum koster kr 500 kroner per deltaker inkludert lunsj, mens Industripuben koster kr 300 kroner per deltaker inkludert tapas og underholdning.

Bård Eker