Ny runde Lean med GLØD for ledere

7sterkeAktuelt

Så langt har 63 ledere fra lokale bedrifter deltatt på Lean med GLØD-kurs i regi av 7sterke. De anbefaler tilbudet på det varmeste. Nå får 14 nye ledere muligheten til å utvikle seg selv og sin bedrift. Oppstart er 15. september.

– GIVAS ønsket å opparbeide en ledelsesfilosofi og kultur som involverte alle i bedriften, gav identitet og var gjenkjennbart for omverdenen. Vi har benyttet kursets veiledning til å gjennomføre en vellykket omorganisering med teambygging og utarbeidelse av identitet og felles arbeids- og ledelseskultur. Resultatet er en felles forståelse av at vi sammen utvikler bedriften videre gjennom kontinuerlige forbedringer, forteller daglig leder Thomes Trømborg i GIVAS IKS.

Sammen med avdelingsleder for plan og prosjekt Hanne Rolsdorph har han deltatt på Lean med GLØD siden mars 2014.

– Gjennom kurset har vi alle vært med på intern og ekstern nettverksbygging som alle har glede av. Lean med GLØD er relevant for alle, ikke bare produksjonsbedrifter.

Nå planlegger 7sterke å gjennomføre en ny runde med Lean med GLØD for ledere. Det er et treningsprogram som utvikler den enkelte lederen, og forsterker konkurransekraften, omstillingsevnen og innovasjonsevnen i bedriften.

– Vi har hatt 63 deltagere på Lean med GLØD, forklarer Erik W. Thomassen, leder i 7sterkes HR-nettverk.

Som leder lærer du hvordan du implementerer Toyotas anerkjente Lean-filosofi og hvordan du bygger en kultur som skaper høyt presterende team. Lean med GLØD (Gode Ledere Ønsker Delaktighet) består av:

• Fire felles samlinger (3 + 2 + 2 + 2 dager)
• Tre individuelle coachingsamtaler á fire timer
• Tre teamcoachinger á en dag sammen med 3 -10 kollegaer fra egen virksomhet

– Vi har hatt stort utbytte av kursene. Læremodellen har vært en viktig praktisk modell i vårt videre arbeide, forteller fabrikksjef Lars Andersson hos GLAMOX AS på Kirkenær.

Han har hatt med seg teknisk leder Tommy Larsen og produksjonsleder Jan Brattli fra ledergruppa.

– Vi har delt kompetansen med andre som ikke har gått på kurs. Opplegget med felles samlinger av kursdeltakere, team-coaching for bedriftens ledergruppe, og individuell coaching har vært en positiv faktor. Ikke minst har det i en travel hverdag vært praktisk at kurset er fordelt over tid, poengterer Andersson fornøyd.

Innbydelse og mer informasjon sendes ut 22. mai og søknadsfristen er 17. juni. Merk at det kun er plass til 14 deltakere på kurset. Eventuelle spørsmål kan rettes til leder av 7sterkes HR-nettverk Erik W. Thomassen på telefon 913 088 30 eller e-post erikw@tretorget.no.

Ønsker du å høre mer om deltakernes erfaringer kan du også kontakte:
Daglig leder Thomes Trømborg, GIVAS IKS 930 54 866
Fabrikksjef Lars Andersson, Glamox AS 404 91 908
Plant Manager Jan Roger Broen, Mapei 951 05 621
Produksjonssjef Stefan Jansson, Blowtech GT AS 916 78 803
Gruppeleder Jo Christer Frysjøenden, Norske Backer AS 920 89 094
Leder kundesenter Hilde Bråtelund, Forestia AS 977 47 475