Velkommen til viktig og matnyttig industriforum

7sterke7nyhetene, 7nyhetene desember 2008

12. januar inviterer 7sterke til den første samlingen for driftspersonale i produksjonsindustri i Kongsvingerregionen . Temaer er den nye samarbeidsavtalen med SINTEF Raufoss Manufacturing, og effektiviseringsmetoden Lean Maufacturing. 100 har meldt seg på allerede og det er fortsatt plass til fler.

Det er 7sterkes produksjonsnettverk som arrangerer industriforumet på nye Sentrum videregående skole på Kongsvinger.

Meld deg på til industriforum: post@resconmapei.no

– En slik arena har vi som har ansvaret for produksjon aldri hatt før i vår region før. Dette er en førsteklasses arena til å bygge nettverk og bli kjent med andre med tilsvarende oppgaver og utfordringer. Det vil alle tjene på, sier Jan Roger Broen fra Rescon Mapei, som leder det nye produksjonsnettverket i 7sterke.

På industriforumet møter du administrerende direktør Sverre Narvesen og hans team fra SINTEF Raufoss Manufacturing (SRM). De vil presentere de mulighetene som ligger i den nye samarbeidsavtalen mellom SRM og 7sterke.

Lean Manufacturing er tema for administrerende direktør Johnny Dahl og seniorrådgiver Svein Rosseland fra Valcon. Lean Manufacturing er den metoden som blant annet Toyota bruker for å produsere raskere, bedre og billigere. 7sterkes produksjonsnettverk har det som satsingsområde.

Salgs- og markedssjef Lars Erik Kristiansen og seniorkonsulent EAM Øivind Blomqvist fra Dash Software AS forteller om metoder for mer effektivt vedlikehold, og det blir omvisning på nye Sentrum videregående.

Programmet for dagen.

– I tillegg til å gi verdifull, ny informasjon er Industriforumet for produksjonspersonale viktig i seg selv. Det er en arena for å bygge nettverk og et bidrag til å bygge stolthet og identitet for industrien. Det trengs for at vi skal trekke til oss de unge talentene og utvikle oss, sier Jan Roger Broen.