God jul og godt nytt år

7sterke takker for enda et år med godt og konstruktivt samarbeid og ønsker alle medlemmer og forbindelser en riktig god jul og et godt nytt år!

Bygger 1 000 kvm kompetansesenter i Nord-Odal

I juli 2015 åpner Mapei sitt nye state-of-the-art kunde- og kompetansesenter på Sand til 25 millioner kroner. Her vil de tilby kunder fra Norden og Baltikum teknisk support og kurs, samtidig som de øker kapasiteten på skolebesøk fra nærmiljøet. Les mer …

Sett av 19. mars nå!

Sparebanken Hedmark, Glåmdalen og 7sterke gjentar suksessen fra i vår og inviterer til en spennende konferanse med temaet: Opp og fram! – Slik får vi det til. Les mer …

Viktig om Gardermoen

Gardemokonferansen

Gardermokonferansen 6. november handler om Oslo Lufthavns betydning i nasjonal og regional sammenheng. Fokus vil være på ringvirkningene av hovedflyplassen på det sentrale Østlandet, inkludert kommunene i Sør-Hedmark.

Les mer …

Lær å ta gode bilder med mobilen

I dag kan «alle» ta bilder med mobilen, men det er ikke like enkelt å alltid få et godt resultat. Nå kan du lære av proffene når markedsnettverket i 7sterke inviterer til en eksklusiv fotoworkshop med Mona Nordøy. Vær rask, det er kun 25 plasser!

Les mer …