Nytt industriforum i januar 2010

7sterkes produksjonsnettverk inviterer 21. januar til Industriforum med tema «innovasjon og virkemiddelapparatet». Foredragsholdere Innovasjon Norge, SINTEF MRB og SINTEF Raufoss Manufacturing. Sett av datoen allerede nå.

Les mer …

7sterke samarbeider om innkjøp

Produksjonsnettverket i 7sterke har satt i gang et prosjekt som skal evaluere mulighetene for innkjøpssamarbeid. Målet er å forhandle rammeavtaler innen innkjøp av for eksempel energi, rekvisita og renovasjonstjenester. Vil du være med?

Les mer …

Internasjonal anerkjennelse for Solør Bioenergi

Da Solør Gjenvinning A/S vant Gaselleprisen i Hedmark for annet år på rad, var det både en anerkjennelse for stor og lønnsom vekst, men også kronen på et travelt år for Solør Bioenergi Gruppen. Nå blir anlegget på Kirkenær modell for andre verden over.

Les mer …

Lean kompetanseprosjekt gir raske resultater

Etter at 7sterke i samarbeid med NAV tok initiativ til et Lean kompetanseprosjekt med en ramme på rundt åtte millioner kroner, har ballen virkelig begynte å rulle. H profil, Nordan, Rescon Mapei, Maarud, Eskoleia og Luxo ser allerede resultater.

Les mer …

Trives som trainee

Rita Braziunaite fra Litauen er av to utvalgte som gjennomgår et toårig
traineeløp i regi av Trainee Innlandet. Kongsvinger kunnskapspark og
7sterke har vært en pådriver for å få plasser i Kongsvingerregionen, og
allerede neste år utvides ordningen med en plass lokalt.

Les mer …

EDAB bygger nytt lager

EDAB Industrilakkering AS på Skotterud bygger ut med et nytt lager på 264 m². Årsaken er at de ønsker enda bedre kontroll på kvaliteten under pulverlakkeringen av galvaniserte stålkonstruksjoner.

Les mer …