7sterke møtte NHO-president Øverland om rv 2

RV2
– Riksvei 2 har topp prioritet for NHO. Det slo NHO-president Erling Øverland fast da han møtte 7sterke, Glåmdal Regionråd og Kongsvinger kommune 30. november. Nå vil NHO trykke på for økte bevilgninger og tidligere ferdigstillelse.

Les mer …

Kongsvingerregionen på bunnen

Mangel på kompetanse sett i forhold til næringslivets behov og liten attraktivitet plasserer Kongsvingerregionen som nummer 78 av 83 regioner i NHOs Nærings-NM.

Les mer …

Spennende HR-undersøkelse

Bedrifter i Kongsvingerregionen er optimistiske og ønsker å ansette flere. Det viser en omfattende kompetansekartlegging som Eskoleia har utført på vegne av 7sterke.

Les mer …

7sterke oppretter HR-nettverk

7sterke etablerer et HR-nettverk og inviterer virksomhetene i Kongsvingerregionen til å delta. Invitasjonen går til alle – industri, tjenesteyting og handel, offentlige som private. Etableringen skjer på 7sterkes industriforum 15. januar.

Les mer …

Neste Industriforum: fokus på HR

Den store HR-undersøkelsen og etableringen av et HR-nettverk står
øverst på dagsordenen når 7sterke inviterer til nytt Industriforum hos
Rescon Mapei i Nord-Odal 15. januar.

Les mer …

God industridesign er lønnsomt

– Industridesign utfordrer oss og gjør oss mer attraktive, sier markedssjef Erik Rekdal i Eskoleia stål. 1. januar lanserer de sin nye serie garderobeskap «Front» Forgjengeren «MEA» fikk merket «God design» fra Norsk Designråd.

Les mer …